Blomster

Vi har stort utvalg i sesongens snittblomster og planter.

Vi ordner blomster til dåp, konfirmasjon, bursdag, bryllup, begravelse, god bedring, hverdags og fest.

Har blitt Trøndersk mester i blomsterdekorering 2 ganger. Vi har i flere år samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund, og har etter hvert fått svært god kunnskap om allergivennlige blomster. Har vært med å utgi boka «Gode råd er grønne» i samarbeid med NAAF. Vi bringer blomster alle hverdager i Klæbu og Trondheimsområdet.

Til større arrangementer har vi utleie av diverse underlag, vaser etc. hvis ønskelig.

Nidaros Lys og Blomster har utallige bryllup og brudebuketter på samvittigheten. Vi komponerer gjerne din personlige brudebukett, mannens blomstersmykke –corsage, brudebarnas blomsterstas, pynter festlokalet, bordene og kirka. Bryllupsbilen kan vi også få til å blomstre

Blomster, farger og fasonger kan varieres veldig. Avhengig av sesong og hvilke blomstersorter som finnes på markedet. Vi fokuserer på riktig form og farge og ikke minst hvilken mennesketype bruden som skal bære buketten er.

Sorgbinderi

Vi jobber ofte med familier som nettopp har mistet noen og er i sorg. Da er vår oppgave å bidra til at det blir en verdig avskjed. Veilede de pårørende om blomstervalg og sløyfetekster. Prøve å få til en så personlig utforming som mulig.

Vi pynter til begravelser i hele Trondheimsregionen og har et godt samarbeid med alle begravelsesbyråene i regionen.

Send gjerne en kondolansehilsen med noen flotte blomster hjem til familien som har mistet noen. De aller fleste setter pris på å få en blomst med varme tanker og gode ord i en slik situasjon. Vår dypeste medfølelse, Vi føler med dere, varme tanker fra, er eks på gode kort-tekster i slike anledninger.