Om meg

Mitt navn er Gunn Kristin Forseth. Jeg er gift med Roger og mor til Kristine og Karen. Jeg er ei odelsjente fra Klæbu med røtter tilbake til Eidsvollsmennene Paul L og Lars L Forseth. Har utdannelse i økonomi og fagbrev og mesterbrev som blomsterdekoratør. Jeg har blitt kåret til trøndersk mester to ganger og var delaktig i boka «Gode Råd er Grønne» om allergivennlige blomster.

Etter 20 år med butikkdrift er tiden inne for å ta nye steg. Nå ønsker jeg å jobbe enda mer kreativt, dekke enda flere bord og bruke kortreiste produkter fra naturen rundt gården.

Jeg gleder meg til å holde kurs, temakvelder og til å pynte til større og mindre arrangementer – skape begeistring og personlig preg i både glede og sorg. Mitt ønske og håp er at du opplever meg og min kunnskap og kreativitet inspirerende, lærerik og spennende. Følger du meg (Nidaros Lys og Blomster) på sosiale medier, vil du få masse tips, råd og informasjon av det som lages og skjer i butikken.

Jeg ønsker å bidra med personlig service slik at du får akkurat det du ønsker deg med riktig farge, antall osv. Derfor har jeg valgt å ikke ha nettbutikk. Send meg gjerne en melding eller e-post, så svarer jeg så raskt jeg kan. Vi kan gjerne ta en runde på FaceTime også, hvor jeg ordner en personlig pakke til deg som kan sendes eller hentes i butikk.

Nå kan det bookes tid til personlige råd og veiledning via hjemmesiden. Butikken vil være åpen etter avtale, og ellers til varierte tider fra uke til uke. Informasjon om åpningstidene finner du på Facebook og Instagram.